Κομίζω Γλαύκας εις Αθήνας.

Δανεισμός & επιστροφή υλικού χωρίς ραντεβού

Δανεισμός υλικού χωρίς ραντεβού για όλα τα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας

  1. Αναζητάτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης το ή τα βιβλία που θέλετε. Οδηγίες για την αναζήτηση υλικού και για την έκδοση & χρήση της Κάρτας Βιβλιοθήκης (κράτηση, ανανέωση κλπ) επισκεφτείτε το YouTube της Βιβλιοθήκης. Αν είναι διαθέσιμα επισκέπτεστε τη Βιβλιοθήκη για Δανεισμό σημειώνοντας τη συλλογή & τον ταξινομικό αριθμό του υλικού. Αν είναι δανεισμένο συνδεθείτε με τα στοιχεία της κάρτας (πάσο) για να κάνετε κράτηση.
  2. Επιτρέπεται ο δανεισμός σε χρήστες μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας που έχουν Κάρτα Βιβλιοθήκης. Αν δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος στη Βιβλιοθήκη συμπληρώνετε τη φόρμα/αίτηση μέσω διαδικτύου στον ηλεκτρονικό κατάλογο, σκανάρετε την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα (πάσο) και στις δύο όψεις και αποστέλλετε αίτημα ηλεκτρονικά στην υπηρεσία Ρωτήστε έναν Βιβλιοθηκονόμο επιλέγοντας ως Θέμα Βοήθειας: Δανεισμός. Η έκδοση της Κάρτας Βιβλιοθήκης θα πραγματοποιείται καθημερινά μέχρι τις 15:00.
  3. Για την εξυπηρέτηση ατόμων ΑΜΕΑ στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στην υπηρεσία Ρωτήστε έναν Βιβλιοθηκονόμο επιλέγοντας ως Θέμα Βοήθειας: Δανεισμός.
  4. Σε περίπτωση κωλύματος και μόνο για περιπτώσεις υγείας ή απομακρυσμένης πρόσβασης τα βιβλία μπορούν να αποσταλούν με ταχυμεταφορά (courier) με δική σας χρέωση μετά από αίτημά σας στο οποίο οφείλετε να αναφέρετε λεπτομέρειες αποστολής και τη διεύθυνσή σας, στην υπηρεσία Ρωτήστε έναν Βιβλιοθηκονόμο επιλέγοντας ως Θέμα Βοήθειας: Δανεισμός.

Εναπόθεση υλικού  χωρίς ραντεβού

Κατά τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης επιτρέπεται:

  1. Η επιστροφή του δανεισμένου υλικού.
  2. Η επιστροφή διδακτικών συγγραμμάτων του «Ευδόξου» συνοδευόμενα από το ειδικό έντυπο συμπληρωμένο ξεχωριστά για κάθε επιστρεφόμενο αντίτυπο.