Κομίζω Γλαύκας εις Αθήνας.

Βεβαιώσεις Dspace

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης  της εργασία σας στην εξεταστική επιτροπή  της σχολής σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ηλεκτρονική υποβολή της εργασίας σας στο dspace ntua (https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική κατάθεση επισκεφθείτε τους εξής συνδέσμους: https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/page/submission-guide και https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/static/help/submission_guide_bachelorsThesis.pdf
  • Αποστολή email στο dspacentualib@mail.ntua.gr με θέμα «Βεβαίωση κατάθεσης υποβολής», συμπεριλαμβάνοντας στο κείμενο του email το ονοματεπώνυμο, τη σχολή (συντομογραφία), το επίπεδο των σπουδών (Π-προπτυχιακό,MSC-μεταπτυχιακό,PHD-διδακτορικό κ.ά.) και τον τίτλο της εργασίας.
  • Αίτημα για έκδοση βεβαίωσης μη οφειλής υλικού στην υπηρεσία Ρωτήστε έναν Βιβλιοθηκονόμο (http://lib.ntua.gr/?page_id=1764) επιλέγοντας ως θέμα Βοήθειας: Δανεισμός συμπεριλαμβάνοντας τον Αριθμό Μητρώου και τη Σχολή.

*Για τις εργασίες που αφορούν στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών απευθυνθείτε στη Βιβλιοθήκη του Παραρτήματος Πατησίων στο εξής τηλέφωνο: 210 7723313.

Τηλ επικοινωνίας :2107724017 & 3878