Κομίζω Γλαύκας εις Αθήνας.

Δανεισμός με ραντεβού & Επιστροφή υλικού χωρίς ραντεβού

Δανεισμός υλικού κατόπιν ραντεβού. Επιτρέπεται για όλα τα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας.

  1. Αναζητάτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης το ή τα βιβλία που θέλετε. Αν είναι διαθέσιμα ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα. Αν είναι δανεισμένο συνδεθείτε με τα στοιχεία της κάρτας (πάσο) για να κάνετε κράτηση.
  2. Επιτρέπεται ο δανεισμός σε χρήστες μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας, κατόπιν αιτήματος στη Φόρμα Δανεισμού Βιβλίων. Αν δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος στη Βιβλιοθήκη συμπληρώνετε τη φόρμα/αίτηση μέσω διαδικτύου στον ηλεκτρονικό κατάλογο, σκανάρετε την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα (πάσο) και στις δύο όψεις και αποστέλλετε αίτημα ηλεκτρονικά στην υπηρεσία Ρωτήστε έναν Βιβλιοθηκονόμο επιλέγοντας ως Θέμα Βοήθειας: Δανεισμός.
  3. Προσέρχεστε στη Βιβλιοθήκη στο χρόνο που θα καθοριστεί στο απαντητικό μήνυμα.
  4. Σε περίπτωση κολλήματος και μόνο για περιπτώσεις υγείας ή απομακρυσμένης πρόσβασης τα βιβλία μπορούν να αποσταλούν με ταχυμεταφορά (courier) με δική σας χρέωση μετά από αίτημά σας στο οποίο οφείλετε να αναφέρετε λεπτομέρειες αποστολής και τη διεύθυνσή σας.

Εναπόθεση υλικού  χωρίς ραντεβού.

Κατά τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης επιτρέπεται:

  1. Η επιστροφή του δανεισμένου υλικού.
  2. Η επιστροφή διδακτικών συγγραμμάτων του «Ευδόξου» συνοδευόμενα από το ειδικό έντυπο συμπληρωμένο ξεχωριστά για κάθε επιστρεφόμενο αντίτυπο.
  3. Η παράδοση των έντυπων εργασιών ή/και των CD (σε χάρτινη θήκη) των υποψηφίων διδακτόρων, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Υπενθύμιση η λήψη της σχετικής βεβαίωσης κατάθεσης γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εναπόθεση όλων των παραπάνω θα γίνεται σε ειδικό χώρο στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.