Κομίζω Γλαύκας εις Αθήνας.

Κατ΄ εξαίρεση Δανεισμός Βιβλίων

Επιτρέπεται ο κατ’ εξαίρεση δανεισμός μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις σε χρήστες που δεν έχουν άλλο τρόπο πρόσβασης σε υλικό το οποίο χρειάζονται για την εκπόνηση εργασιών είτε για την προσωπική τους προετοιμασία για την εξεταστική περίοδο κατόπιν αιτήματος στη Φόρμα Δανεισμού Βιβλίων. Η Βιβλιοθήκη εξυπηρετεί μέχρι 20 αιτήματα την ημέρα.

  • Στείλτε το αίτημά σας όπου αναφέρετε στα Σχόλια/ Ραντεβού παραλαβής το λόγο για κατ’ εξαίρεση δανεισμό και το επιθυμητό ραντεβού παραλαβής.
  • Προσέλθετε στη Βιβλιοθήκη για να παραλάβετε τα δανεισμένα βιβλία μόνο όταν λάβετε ειδική άδεια με απαντητικό μήνυμα, ώστε να αποφεύγονται περιττές μετακινήσεις.
  • Προσέρχεστε στη Βιβλιοθήκη στέλνοντας sms με τον αριθμό 3 (ραντεβού σε δημόσια υπηρεσία) τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα.
  • Αν δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος στη βιβλιοθήκη συμπληρώνετε τη φόρμα/αίτηση μέσω διαδικτύου στον ηλεκτρονικό κατάλογο, σκανάρετε την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα (πάσο) και στις δύο όψεις και αποστέλλετε αίτημα ηλεκτρονικά στην υπηρεσία Ρωτήστε έναν Βιβλιοθηκονόμο επιλέγοντας ως Θέμα Βοήθειας: Δανεισμός.
  • Σε περίπτωση κολλήματος και μόνο για περιπτώσεις υγείας ή απομακρυσμένης πρόσβασης τα βιβλία μπορούν να αποσταλούν με ταχυμεταφορά (courier) με δική σας χρέωση μετά από αίτημά σας στο οποίο οφείλετε να αναφέρετε λεπτομέρειες αποστολής και τη διεύθυνσή σας.