Κομίζω Γλαύκας εις Αθήνας.

Δανεισμός & Επιστροφή Υλικού

Δανεισμός υλικού κατόπιν ραντεβού. Επιτρέπεται για όλα τα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας.

  1. Αναζητάτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης το ή τα βιβλία που θέλετε. Αν είναι διαθέσιμα, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα. Αν είναι δανεισμένα, συνδεθείτε με τα στοιχεία της κάρτας (πάσο) για να κάνετε κράτηση.
  2. Στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο libloan@central.ntua.gr όπου αναφέρετε: α) τα στοιχεία των βιβλίων που ενδιαφέρεστε να δανειστείτε (συγγραφέα, τίτλο, κλπ), β) τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, το barcode της κάρτας Βιβλιοθήκης (ή πάσο) και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.
  3. Θα προσέρχεστε στη Βιβλιοθήκη στο χρόνο που θα καθοριστεί στο απαντητικό μήνυμα.

Αν δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος στη βιβλιοθήκη, συμπληρώνετε τη σχετική φόρμα/αίτηση. Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, θα αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο libloan@central.ntua.gr, όπου θα αναφέρετε το barcode της εγγραφής, επισυνάπτοντας φωτογραφίες από τις δύο όψεις της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας (πάσο).

Για την εξυπηρέτηση ατόμων ΑΜΕΑ,  στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο libloan@central.ntua.gr.

Εναπόθεση υλικού  χωρίς ραντεβού.

Κατά τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης (08:30 -15:30) επιτρέπονται:

  1. Η επιστροφή του δανεισμένου υλικού.
  2. Η επιστροφή διδακτικών συγγραμμάτων του «Ευδόξου». Τα βιβλία χρειάζεται να συνοδεύονται από το σχετικό έντυπο για κάθε ένα χωριστά.
  3. Η παράδοση των έντυπων εργασιών ή/και των CD (σε χάρτινη θήκη) των υποψηφίων διδακτόρων, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Υπενθυμίζεται ότι η λήψη της σχετικής βεβαίωσης κατάθεσης γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εναπόθεση όλων των παραπάνω θα γίνεται σε ειδικό χώρο στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.