Κομίζω Γλαύκας εις Αθήνας.

Κατ΄ εξαίρεση Δανεισμός βιβλίων & Επιστροφή βιβλίων με κλειστή Βιβλιοθήκη

Κατ΄ εξαίρεση Δανεισμός Βιβλίων

Επιτρέπεται ο κατ’ εξαίρεση δανεισμός μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις σε χρήστες που δεν έχουν άλλο τρόπο πρόσβασης σε υλικό το οποίο χρειάζονται για την εκπόνηση εργασιών είτε για την προσωπική τους προετοιμασία για την εξεταστική περίοδο κατόπιν αιτήματος.

  • Στείλτε email στο libloan@central.ntua.gr όπου αναφέρετε: τα στοιχεία των βιβλίων που ενδιαφέρεστε να δανειστείτε (συγγραφέα, τίτλο, ταξινομικό αριθμό και ISBN), το ονοματεπώνυμο σας, την ιδιότητά σας, το barcode της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας και το κινητό σας τηλέφωνο.
  • Προσέλθετε στη Βιβλιοθήκη για να παραλάβετε τα δανεισμένα βιβλία μόνο όταν λάβετε ειδική άδεια με απαντητικό μήνυμα, ώστε να αποφεύγονται περιττές μετακινήσεις.
  • Σε περίπτωση κολλήματος και μόνο για περιπτώσεις υγείας ή απομακρυσμένης πρόσβασης τα βιβλία μπορούν να αποσταλούν με ταχυμεταφορά (courier) με δική σας χρέωση μετά από αίτημά σας στο οποίο οφείλετε να αναφέρετε λεπτομέρειες αποστολής και τη διεύθυνσή σας.
  • Αν δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος στη βιβλιοθήκη συμπληρώνετε τη φόρμα/αίτηση μέσω διαδικτύου στον ηλεκτρονικό κατάλογο φόρμα/αίτηση https://opac.seab.gr/selfreg~S7*gre και σκανάρετε την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα (πάσο).

Κατ΄ εξαίρεση επιστροφή βιβλίων

Επιτρέπεται η κατ’ εξαίρεση επιστροφή υλικού μόνο για τους χρήστες που χρωστούν υλικό και χρειάζεται να πάρουν την Βεβαίωση περί μη οφειλής η οποία θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά και σε χρήστες που επιθυμούν να δανειστούν εκ νέου υλικό αποστέλλοντας το αίτημά σας ηλεκτρονικά στο e-mail: libloan@central.ntua.gr  αναφέροντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, το barcode της ακαδημαϊκή σας ταυτότητας & το κινητό σας τηλέφωνο).

  • Προσέλθετε στη Βιβλιοθήκη για να επιστρέψετε τα δανεισμένα βιβλία μόνο όταν λάβετε ειδική άδεια με απαντητικό μήνυμα, ώστε να αποφεύγονται περιττές μετακινήσεις.
  • Αφήνετε τα βιβλία στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.