Κομίζω Γλαύκας εις Αθήνας.

Πρόσβαση

Αστική συγκοινωνία

ΜΕΤΡΟ

Το ΜΕΤΡΟ μέσω της μπλε γραμμής εξυπηρετεί την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου στην στάση Κατεχάκη από την oποία παίρνετε το λεωφορείο της Γραμμής 242 ή 140. Επίσης μέσω της ίδιας γραμμής ΜΕΤΡΟ μπορείτε να κατεβείτε στην στάση Ευαγγελισμός από την οποία παίρνετε το λεωφορείο της Γραμμής 608.

Λεωφορεία

Γραμμή 608: Γαλάτσι – Ακαδημία – Νεκρ. Zωγράφου. Oι φοιτητές θα πρέπει να κατέβουν στην 8η στάση Ζωγράφου και να περπατήσουν λίγο προκειμένου να φτάσουν στην «πάνω» πύλη της Πολυτεχνειούπολης, δηλαδή σε αυτή που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, κοντά στο κτίριο Λαμπαδαρίου (Tοπογράφων).

Γραμμή 230: Aκρόπολη – Zωγράφου. Όπως και παραπάνω, οι φοιτητές θα πρέπει να κατέβουν στην 8η στάση και να περπατήσουν προκειμένου να φτάσουν στην πύλη της Πολυτεχνειούπολης που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, κοντά στο κτίριο Λαμπαδαρίου (Tοπογράφων).

Γραμμή 242: Στάση Μετρό Κατεχάκη – Πολυτεχνειούπολη (Κυκλική).

Γραμμή 140: Πολύγωνο – Γλυφάδα. Έχει αφετηρία στα Δικαστήρια Ευελπίδων και κάνει στάση στην «κάτω» πύλη, κοντά στη διασταύρωση των οδών Kατεχάκη και Κοκκινοπούλου.

Tα δρομολόγια των λεωφορείων δεν εξαρτώνται, βέβαια, από το E.M.Π. αλλά από τον OAΣA (Oργανισμός Aστικών Συγκοινωνιών Aθηνών). Για πληροφορίες καλέστε με αστική χρέωση στο 11185 (τηλ. κέντρο).

 Με δικό σας μέσο

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα αυτοκίνητα (I.X. ή ταξί) μπορούν να μπουν από την «κάτω» πύλη της pολυτεχνειούπολης, δηλαδή αυτήν που βρίσκεται στην οδό Kοκκινοπούλου καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή από τις 7:00 μέχρι και τις 20:00, και από την οδό Kατεχάκη για όλες τις ημέρες και ώρες.

Aπό την πύλη που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, κοντά στο κτίριο Λαμπαδαρίου (Tοπογράφων), επιτρέπεται η είσοδος των αυτοκινήτων τις πρωινές ώρες από 07:00 έως και 09:30 και η έξοδος από 15:00 έως και 17:00.