Κομίζω Γλαύκας εις Αθήνας.

Εκδηλώσεις

Η Βιβλιοθήκη διοργανώνει εκδηλώσεις με σκοπό τόσο την προβολή του έργου της όσο και την ενημέρωση των μελών της Πολυτεχνειακής Κοινότητας (φοιτητές, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό) σε θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός τους. Επιπλέον, συμβάλλει ενεργά στην προώθηση της γνώσης διατηρώντας την εξωστρέφεια που απαιτείται, σύμφωνα με τις προσταγές της νέας εποχής, και θέτει συγκεκριμένους στόχους, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Κοινότητας. Η παρουσία της Βιβλιοθήκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (FacebookTwitterYoutube Instagram), η διοργάνωση εκδηλώσεων και διαγωνισμών ενισχύουν την εξωστρέφεια της, επιτυγχάνοντας την προσέλκυση περισσότερων μελών που αναγνωρίζουν τη Βιβλιοθήκη τόσο ως πηγή γνώσης όσο και ως χώρο έκφρασης και επικοινωνίας.

Ως εκ τούτου, η Βιβλιοθήκη έχει ήδη ξεκινήσει μία σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων, που στοχεύουν να ευαισθητοποιήσουν και παράλληλα να ενημερώσουν τα μέλη της για την αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων, όπως το στρες και το άγχος, η γνώση παροχής πρώτων βοηθειών και η εθελοντική εγγραφή δοτών μυελού των οστών.

Τέλος, η Βιβλιοθήκη δύναται να φιλοξενήσει μελλοντικά, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, πλήθος εκδηλώσεων που αφορούν την Πολυτεχνειακή Κοινότητα, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, προβολές ταινιών και κάθε άλλη εκδήλωση που  προσελκύει το ενδιαφέρον της Κοινότητας.